Skip to content
ISOKSI MARKKINOINTI

Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten Isoksi Markkinointi kerää ja käyttää henkilötietojasi sekä mitä oikeuksia sinulla on itseäsi koskeviin rekisteritietoihin.

Tätä tietosuojaselostetta saatetaan päivittää ja muutokset astuvat voimaan, kun olemme julkaisseet uuden version. 

Laadittu 2.5.2020

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Yritys: Isoksi Markkinointi
Kotipaikka: Helsinki
Y-tunnus: 3119115-3

Yhteyshenkilö: Pia Viinamäki
Email: pia@isoksi.fi 

Rekisterin nimi ja tarkoitus

Isoksi Markkinointi Markkinointirekisteri

Henkilötietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Yrityksemme palveluiden markkinointi, myynti, tuottaminen sekä kehittäminen,
  • Asiakas- ja yhteistyökumppanisuhteiden hoito,
  • Laskutus.

Mistä lähteistä keräämme henkilötietoja

Keräämme henkilötietoja suoraan sinulta itseltäsi mm. lomakkeiden ja chatin kautta sekä HubSpot -palvelun kautta. Saatamme kerätä tietoja myös julkisista tietolähteistä kuten esimerkiksi sosiaalisen median kanavista.

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, joiden avulla saamme tietoa verkkosivustomme käytöstä. Voit halutessasi kieltää evästeiden käytön, mutta huomaathan, että tämä saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

Mitä henkilötietoa keräämme

Sinulta itseltäsi kerättyjä tietoja ovat esimerkiksi yhteystiedot, tiedot työnantajasta, markkinointiluvat/kiellot, kiinnostuksen kohteet, asiakaspalaute sekä ajanvaraustiedot.

Analytiikkapalveluiden avulla keräämme tunnistetietoja (kuten IP-osoite ja selaimen tiedot) sekä tietoja verkkosivuston käytöstä. 

Henkilötietojen säilyttäminen ja siirtäminen

Emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin on käyttötarkoitus huomioiden perusteltua tai luovuta niitä kolmansille osapuolille (esimerkiksi yhteistyökumppaneille) ilman nimenomaista suostumustasi.

Tietoja voidaan säilyttää palvelimilla, jotka sijaitsevat EU:n ulkopuolella.

Mitä oikeuksia sinulla on itseäsi koskevaan tietoon

Halutessasi voit saada tiedon, mitä itseäsi koskevia henkilötietoja rekisteriin on tallennettu. Tarvittaessa voit vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai tietojen poistamista.

Jos haluat käyttää oikeuttasi, lähetä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen pia@isoksi.fi. Pyydämme sinua mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi kopion passista tai muusta henkilöllisyystodistuksesta.